Slide background

Welkom liefhebbers en verzamelaars van buitengewone wagens. Deze plek is er voor u en uw passie. Naast onze kwalitatieve service hebben wij een sterke naam in de na-verkoop van nieuwe sportieve auto’s van de bekende merken Ferrari, Alfa en Maserati.

De benaming « oude wagen of oldtimer » geldt voor auto’s van meer dan 25 jaar oud. De restauratie van dit type van auto’s moet uiterst precies en met veel kennis van zaken gebeuren. Over heel de wereld maken verzamelaars vol trots een ritje in hun auto of  exposeren ze hun « juweeltje » voor het grote publiek in automanifestaties. Het is dus vanzelfsprekend dat een goede renovatie van deze bolides de originele waarde verhoogt. «De waarde is niet afhankelijk van de leeftijd», aldus het adagium.

Om deze reden, en om te voldoen aan de wensen van de verzamelaars, legt garage Officina Valenti  de nadruk op precisiewerk en een perfecte service. Wij zijn gespecialiseerd in de restauratie van « oldtimers ». In het onderhoud van deze uitzonderlijke auto’s – met modellen van 1975 tot nu – staan wij garant voor een optimale kwaliteit.